Mobiele Laadpalen Huren

Mobiele laadpalen huren voor elektrische auto’s

  • Waar en wanneer U het wilt
  • Laadvermogen tot 11 kW
  • Voor alle voertuigen met Type 2-aansluiting
  • Deze mobiele laadpalen zijn compatibel met Tesla-voertuigen

Lees meer

Eenvoudige installatie van het laadstation

Het mobiele oplaadstation is “plug & play” zonder betaalsysteem voor de gebruikers.

Het laadstation is uitgerust met een type 2-aansluiting, de Europese norm voor laadstations.

Verschillende configuraties

Het elektrische oplaadpunt van Bulterys is eenvoudig te configureren in verschillende benaderingen:

  • In combinatie met het openbare net, zodra er een vaste aansluiting is
  • In combinatie met een energieopslag, zoals een batterijpakket.
  • In combinatie met een generator. Dit kan een generator zijn die u voor het project gebruikt, of een speciale generator voor het laadstation.

In het streven om bijvoorbeeld bouwplaatsen en evenementen steeds duurzamer te maken, van de eenvoudigste tot de belangrijkste, hebben organisatoren nu een nieuwe troef in handen: het aanbieden van mobiele oplaadpunten voor elektrische auto’s aan hun bezoekers en werknemers.

Laadstations in openbare en particuliere ruimten zijn niet meer weg te denken. Bestuurders van elektrische auto’s vertrouwen steeds vaker op een oplaadpunt waar zij hun voertuig parkeren. Daardoor is hij ideaal voor alle tijdelijke activiteiten, zoals bouwterreinen, infrastructuurwerken en evenementen.

Daarom biedt Bulterys voor al uw tijdelijke activiteiten deze nieuwe specifieke stroomvoorziening aan: mobiele laadstations voor elektrische wagens.

Laad een elektrische auto altijd en overal op. Zelfs wanneer u werkt op plaatsen zonder netaansluiting. Dit zorgt ervoor dat uw gasten, bezoekers en werknemers nooit vast komen te zitten. Het laadstation is gemakkelijk te installeren en kan snel en gemakkelijk naar een andere plaats worden overgebracht. Een prima oplossing dus, om hen extra gemoedsrust te geven.

02 / 702 16 16

Mobiele Laadpalen Huren

Menu