Installeren van kabels en elektrische distributie

Wij bieden :

  • De aansluitingen in P17 (CEE): 16, 32, 63 en 125 A
    (een- of driefasig CEE)
  • De kabels zijn verkrijgbaar in een groot aantal verschillende lengtes
  • Flexibele enkeldraadskabels (H07RNF) in “POWER LOCK” type (snelle aansluiting tot 500 ampères) 
  • Kabels van 50 mm² tot 240 mm² met kabelschoenen
  • Klassieke 5-weg kabelgoten en -beschermers + softcrossing ontworpen voor enkeldraadskabels tot 240 mm² zijn ook beschikbaar
  • Diverse verdeelkasten en -borden van diverse vermogens
02 / 702 16 16

Onze gespecialiseerde technici (VCA gecertificeerd) zorgen voor een schone en nette installatie, volgens de geldende normen!

Deze optie bevrijdt u van de zorgen over de implementatie van onze materialen voor uw installatie, met name de elektrische distributie.

Onze meer dan 65 jaar ervaring heeft ons ertoe gebracht alle soorten configuraties aan te nemen en ze uit te voeren volgens de regels van de kunst met een zeer specifieke benadering van de bijzonderheden van bijvoorbeeld de bouwplaats of de evenementenomgeving.

De werking van machines, elektrische en elektronische apparaten van allerlei aard, verwarmings- en airconditioningsystemen, oplaadstations voor elektrische voertuigen, alsmede de werking van computersystemen en de werking van kantoren in het algemeen, enz. zijn allemaal afhankelijk van elektrische voeding. Een correcte en betrouwbare stroomtoevoer naar elk van deze punten is daarom van cruciaal belang.

Kiezen voor een implementatie bij Bulterys is de zekerheid van knowhow, ervaring en reactievermogen.

Onze professionele VCA-gecertificeerde technici zorgen voor een schone en nette installatie, in overeenstemming met de geldende normen, en demonteren alles zorgvuldig op het einde van het project.

Onze missie is om u, zelfs op vluchtige plaatsen, de optimale omstandigheden van comfort en veiligheid te bieden, die essentieel zijn voor het goede verloop van elk evenement.

Installeren van kabels en elektrische distributie

Menu