Lichtmast huren

Voor de veiligheid en die van uw bezoekers, medewerkers, faciliteiten en hun omgeving

  • Telescopisch
  • 4 * 350Watt (LED)
  • Tot 8 meter hoog
  • Met of zonder ingebouwde generator
  • Met of zonder aanhangwagen
  • Mogelijkheid voor automatische ON/OFF functie
Lire plus

Onze apparatuur kan worden gebruikt voor de verlichting van grote oppervlakken, voor de beveiliging van uw terreinen, voor de oriëntatie en begeleiding van uw bezoekers, werknemers of toeschouwers, voor het creëren van zones, voor de aanleg van paden, enz.

Bijvoorbeeld voor de verlichting van hallen, opslagplaatsen, evenementenlocaties, festivals en campings, parkeerterreinen, bouwterreinen, diverse infrastructuren, voor de hulpdiensten, …

Met hun vier afzonderlijke multidirectionele koppen overtreffen de hoogrendements-LED’s het vermogen van traditionele metaalhalogeenlampen, terwijl ze maar een fractie van de energie verbruiken. Zij zijn ook uitgerust met een schemeringscel en een klok voor automatische bediening, indien gewenst.

Onze lichtmasten zijn ergonomisch in vervoer en gebruik, duurzaam en energie-efficiënt. Ze zijn betrouwbaar en robuust en geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Ze zijn zeer gemakkelijk te installeren, te gebruiken of te verplaatsen.

Bulterys weet dat geen evenement, geen locatie, geen klant hetzelfde is. Wij bekijken samen met u wat uw behoeften zijn en werken een oplossing op maat uit.

Lichtmast huren

 

Lichtmast huren

02 702 16 16

LED Lichtmast huren 

Lichtmast huren

Menu