Historiek

Bulterys, uw historische leverancier !

Willy Bulterys startte zijn éénmanszaak in 1955-56 ; 3 generaties later blijft BULTERYS NV een bedrijf op familiale en menselijke schaal.

(tekst hieronder)

evolutie bulterys

Bulterys in de jaren ’50

Verhuur stroomgenerators en accessoires

Bulterys in 2020

Een trotse geschiedenis, een mooie toekomst

Sinds Bulterys in 1955-56 werd opgericht, hebben wij ons team opgebouwd op een fundament van uitmuntendheid. Dankzij de passie, deskundigheid en inzet van onze teamleden zijn wij uitgegroeid tot een nationaal bedrijf met projecten in heel België en Noord-Frankrijk.
Bulterys Mobile Power Stations is uitgegroeid tot een toonaangevend verhuurbedrijf voor de levering van tijdelijke stroomvoorziening en toebehoren. Wij blijven ons richten op kwaliteit en service.

Onze start in de film- en televisie-industrie in die eerste jaren heeft ons alles geleerd wat we moesten weten over complexe projecten met moeilijke deadlines; het bieden van kant-en-klare oplossingen en het ondersteunen van mensen die onder grote druk werken.

In 1990 begonnen wij ons te richten op de industriële en commerciële sectoren. Naast film- en evenementenprojecten zijn wij nu ook volop bezig met het leveren van oplossingen voor de verwerkende industrie, de mijnbouw en de bouw, voor gevoelige sites en met onze elektriciteitsnetbeheerders.

Ons bedrijf is gebouwd op een erfenis van klantenservice en dingen goed doen. Bulterys Mobile Power Stations, een familiebedrijf met meerdere generaties, werd ontworpen om een leverancier van oplossingen te zijn, van concept tot voltooiing. Onze oprichters begrepen dat wanneer je duizenden watt aan tijdelijk vermogen levert, je het goed moet doen, zonder mankementen, veilig en met het grootste professionalisme.

Bij Bulterys zijn we trots op hoe we gekomen zijn waar we nu zijn. Wij blijven investeren in apparatuur van hoge kwaliteit, terwijl wij voortbouwen op onze sterke klantenrelaties
Bij Bulterys leveren we aan een gevarieerd klantenbestand en beheren we een grote verscheidenheid aan projecten, elk met zijn eigen unieke vereisten. Van locatieplannen tot apparatuurspecificaties, wij analyseren elk aspect van uw project en zorgen ervoor dat wij de beste oplossing bieden voor uw energie- en nevenbehoeften. Ons ervaren team kan advies geven over nood- en veiligheidsopties om alle eventualiteiten te dekken.

Oprichter Willy Bulterys gaf zijn onwrikbare geloof in doordachtheid, klantenondersteuning, integriteit en opvolging door aan zijn kinderen. Vandaag zijn twee van zijn kleinzonen eigenaar en zaakvoerder van het bedrijf en begrijpen zij dat het Bulterys team de sleutel is tot uitmuntendheid in alle aspecten van het bedrijf.

De laatste jaren heeft het voorgestelde gamma en huurmateriaal een brede ontwikkeling ondergaan:

 

Menu