Brandstoftank huren

Brandstoftank
Mazouttank
Twin stroomgeneratoren
Mazouttank
Brandstoftanken
Citernes à Mazout
Brandstoftank

Vergroot uw autonomie met onze dubbelwandige mazouttanken  tot 3000 liter! 

 

Lees Meer

Het is om onze grote brandstofkubussen aan apparatuur te koppelen voor een langere looptijd, te tanken op moeilijke of minimaal binnendringende locaties, of een tankwagen te sturen, kan Bulterys het voor u regelen.

Met onze reeks volledig uitgeruste, dubbelwandige mobiele brandstoftanks kunnen wij een respons op maat plannen om te voldoen aan de tankbehoeften van onze generatoren op uw project. Ons ADR-getraind personeel heeft vele jaren ervaring in brandstofbehandeling en veiligheid is onze hoogste prioriteit.

02 / 702 16 16

Brandstoftank huren

BRANDSTOFMANAGEMENT - LEVERINGSDIENST

BRANDSTOFMANAGEMENT

We houden van simpele dingen!

Als alles goed gaat, is het laatste wat je wilt, dat je zonder brandstof komt te zitten en je productie moet stopzetten. Het opruimen van een brandstoflek of het repareren van apparatuur die door vuile brandstof is beschadigd, zijn ook hikjes waar u niet mee te maken wilt hebben. Bulterys kan u deze kopzorgen besparen door:

  • Berekenen van uw brandstofbehoefte op basis van uw verbruik en samen met u leveringen plannen om hieraan te voldoen
  • Dag en nacht assisteren bij of reageren op noodsituaties
  • Ervoor zorgen dat onze brandstof schoon is en van de hoogste kwaliteit
  • Grote, dubbelwandige brandstoftanks voor maximale efficiëntie
  • Ervoor zorgen dat er geen lekken of lekkages zijn
  • Maximale efficiëntie met minimale uitvaltijd

Door samen met u de timing van de interventie te plannen, kunnen wij u bevoorraden zonder de werking van uw site te onderbreken.

 

DE LEVERINGSDIENST

Of uw evenement of locatie nu van lange duur is, complex met veel apparatuur of 24 uur per dag, 7 dagen per week draait, Bulterys Mobile Power Stations kunnen elke benodigde stroomvoorziening aan. Met de mogelijkheid om onze grote brandstofkubussen aan apparatuur te koppelen voor een langere looptijd, te tanken op moeilijke of minimaal binnendringende locaties, of een tankwagen te sturen, kan Bulterys het voor u regelen.

Met onze reeks volledig uitgeruste, dubbelwandige mobiele brandstoftanks kunnen wij een respons op maat plannen om te voldoen aan de tankbehoeften van onze generatoren op uw project. Ons ADR-getraind personeel heeft vele jaren ervaring in brandstofbehandeling en veiligheid is onze hoogste prioriteit.

Wij doen een beroep op een aantal betrouwbare brandstofleveranciers en houden voldoende eigen voorraden aan om ons in staat te stellen brandstof te leveren waar en wanneer dat nodig is.

Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen om uw brandstofbehoeften te bespreken!

 

Menu