VERHUUR LED-LICHTMASTEN / light tower / verlichtingstoren

LED-LICHTMASTEN / LIGHT TOWER / VERLICHTINGSTOREN HUREN

Verrassende verlichtingsoplossingen: LED-verlichting – Het juiste licht voor uw terrein! 

Elke locatie heeft haar eigen eisen, of het nu gaat om langdurige nachtverlichting midden in de winter, nood- of veiligheidsverlichting, of de behoefte aan een energiezuinige en milieuvriendelijke werking. Door de juiste optie uit ons gamma te kiezen, kan Bulterys u helpen om aan deze behoeften te voldoen.

Onze masten zijn verkrijgbaar :

  • met of zonder geïntegreerde generator
  • met of zonder aanhangwagen.

Onze apparatuur kan worden gebruikt voor de verlichting van grote oppervlakken, voor de beveiliging van uw terreinen, voor de oriëntatie en begeleiding van uw bezoekers, werknemers of toeschouwers, voor het creëren van zones, voor de aanleg van paden, enz.

Bijvoorbeeld voor de verlichting van hallen, opslagplaatsen, evenementenlocaties, festivals en campings, parkeerterreinen, bouwterreinen, diverse infrastructuren, voor de hulpdiensten, …

Met hun vier afzonderlijke multidirectionele koppen overtreffen de hoogrendements-LED’s het vermogen van traditionele metaalhalogeenlampen, terwijl ze maar een fractie van de energie verbruiken. Zij zijn ook uitgerust met een schemeringscel en een klok voor automatische bediening, indien gewenst.

Onze lichtmasten zijn ergonomisch in vervoer en gebruik, duurzaam en energie-efficiënt. Ze zijn betrouwbaar en robuust en geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Ze zijn zeer gemakkelijk te installeren, te gebruiken of te verplaatsen.

Bulterys weet dat geen evenement, geen locatie, geen klant hetzelfde is. Wij bekijken samen met u wat uw behoeften zijn en werken een oplossing op maat uit.

TERUG

LED-lichtmast – Light tower – Verlichtingstoren- Verlichting

Tijdelijk energie nodig?
Wij staan voor u klaar 24/24U!

Instagram
LinkedIn
Logo stroomgenerators stroomgroepen