VERHUUR KABELGOTEN EN -BESCHERMERS

KABELGOTEN EN -BESCHERMERS HUREN

WAAR?

De kabelbeschermers zijn de perfecte oplossing voor tijdelijke installaties, zoals evenementen (binnen/buiten), concertzalen, tentoonstellingen, handelsbeurzen, magazijnen, fabrieken en bouwplaatsen.

ONDER WELKE OMSTANDIGHEDEN?

Wanneer bescherming nodig is om kabels, leidingen en/of slangen te beschermen tegen schuren, pletten of andere beschadigingen in het verkeer ter plaatse.
Anderzijds vergemakkelijken en beveiligen zij de doorgang van een menigte, alsook van voertuigen en machines; zij verminderen bijvoorbeeld het risico van struikelen.

HET GEBRUIK :

Ze zijn bijzonder geschikt voor elektrische, geluids-, licht- en videodistributieleidingen, alsmede voor buizen of kokers met een diameter tot 35 mm. Ze zijn zeer gemakkelijk te vervoeren, te installeren, te monteren en te demonteren.

HET ONTWERP :

Antislip, de elementen passen in elkaar, kabels en andere items blijven altijd bereikbaar dankzij de scharnierende afdekking. Deze anti-slip hoezen zijn bevestigd aan een scharnier dat hun stevigheid en gebruiksgemak garandeert. Zij zijn bestand tegen oliën, zuren, brandstoffen enz.

Het ontwerp van de kabelbeschermer is zodanig dat een willekeurig aantal elementen kan worden aangesloten, afhankelijk van de gewenste lengte. Het stevige ontwerp houdt ze op hun plaats op elk terrein en ze zijn duidelijk zichtbaar dankzij hun gele en zwarte kleuren.

MAAR OOK :

Bulterys biedt deze professionele kabelbeschermers ook aan in combinatie met een zachte oversteekoplossing voor rolstoelen, buggy’s, trolleys, …

 

TERUG

 

Tijdelijk energie nodig?
Wij staan voor U klaar 24/24u!

Instagram
LinkedIn
Logo stroomgenerators stroomgroepen